New Beginnings

Paasbrunch 2014

De afgelopen tijd stond en staat voor mij in het thema van ‘new beginnings’. Een nieuw huis, samenwonen, een ‘tuintje’ (lees, balkon met planten) en een nieuwe baan! Al lange tijd wilde ik ook graag starten met een blog over eten en aanverwante zaken – and what better time than now?

Koken en eten zijn mijn grootste hobby’s, maar zijn (over het algemeen..) beide leuker als je niet in je eentje bent! Het organiseren van dineetjes, in what form or shape en met wat voor soort eten dan ook, vind ik dan ook het allerleukst. Ik hoop in de komende tijd dan ook mooie recepten, dineetjes, bijzondere vormen van samen eten en inspiratie voorbij te kunnen laten komen op deze blog. Zeker zullen andere zaken ook de revu passeren, en hopelijk ook bijdragen van vrienden met wie ik graag samen eet!

Friendly dinners: Food For Friends – Friends For Food.

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op 17 juni 2014 om 17:45 en is opgeslagen onder Events, food, friends, Geen categorie, kom je eten?, organiseren, tuintje. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: